Rohkema info nägemiseks:

ELAME VEEL! MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 15; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ELAME VEEL! MTÜ kohta arvamuslugu!"

ELAME VEEL! MTÜ hetkeolukord

Juba 15 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ Elame Veel! võimaldab hooldekodu elanikel annetuste abil osa saada kultuurisündmustest väljaspool asutust. Eesmärk on hoolealustele pakkuda vaheldust igapäevarutiinile.

2022. aasta oli MTÜle Elame Veel! esimene tegevusaasta. Fookuses oli hooldekodude seas teadlikuse tekitamine, et selline organisatsioon on nüüd olemas. Kuigi hooldekodudele on osalemine tasuta, tuleb asutusi siiski osalema motiveerida, sest nende töötajad – hooldajad, tegevusjuhendajad – on hoolealustele saatjad teatris, kinos, muuseumis või mujal. Aastal 2022 teostasime 33 projekti, mille kaudu tõime vaheldust ca 400 hooldekodu elanikule üle Eesti.

Esimese tegevusaasta oluline eesmärk oli ka vabatahtlike kaasamine. MTÜga liitus kaks vabatahtlikku, kes saatjaks suurematel väljasõitudel.

Lisaks liitus MTÜga neli projektide koordinaatorit, kelle ülesanne teha kindlaks, kuhu hooldekodu minna soovib, leida sobiv transport ning soetada kultuurisündmusele piletid.

Fookuses oli ka meediakajastus, et levitada sõna MTÜ olemasolust. MTÜ tegevust tutvustati viies erinevas kanalis/väljaandes: ETV „Prillitoos“,

ETV „Ringvaade“, TV3 „Seitsmesed“, Õhtuleht ja Tartu Postimees.

MTÜ jätkab hooldekodude seas enda tegevuse tutvustamist, et üha enam asutusi võtaks ühendust sooviga oma elanikke kultuuri juurde viia.

Eraannetajate kõrval soovime leida ka juriidilisi isikuid, kes soostuksid MTÜ tegevust toetama. Samuti soovime luua koostöösidemed transpordifirmade ja kultuuriasutustega, et saada soodustust.

ELAME VEEL! MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.